صنایع

حمل

لوازم کشاورزی

تجهیزات و لوازم کشاورزی یکی از کالا های اساسی و کاربردی هر کشوری محسوب می‌ شوند. در چند سال اخیر به دلیل توسعه‌ بخش تولید محصولات کشاورزی نیاز به واردات انواع ادوات و لوازم کشاورزی به کشور بسیار احساس می‌شود. البته روند حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی به جهت تحریم هایی که علیه کشور اعمال شده،‌ با چالش های بسیاری چون تاخیر در ترخیص و ارسال کالا روبرو است. در مجموع تجهیزات کشاورزی یکی از اساسی‌ ترین کالا های وارداتی به کشور هستند و تجار زیادی در زمینه واردات لوازم کشاورزی فعالیت می‌کنند. تا ادامه این مقاله ما را همراهی نمایید تا با شیوه های حمل و نقل بین المللی انواع تجهیزات و لوازم کشاورزی آشنا شویم.

نکاتی درباره حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

امروزه بسیاری از کشور های آسیایی و اروپایی در حوزه تولید تجهیزات و لوازم کشاورزی  توسعه های چشمگیری داشته اند. واردات و به نوعی حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی از اروپا معمولاً از کشور هایی مانند آلمان، ایتالیا و ترکیه انجام می‌ شود. کره جنوبی، امارات و چین نیز از دیگر کشور های آسیایی بوده که در زمینه فروش انواع تجهیزات کشاورزی به ایران فعالیت دارند. به طور کلی، واردات تجهیزات و لوازم کشاورزی از این کشور ها باید توسط یک شرکت حمل و نقل  بین المللی معتبر انجام گیرد. فرآیند حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی از هر کدام از این مبدا وارد کننده به ایران و برعکس، شرایط ویژه‌ ای را خواهد طلبید.

از آنجا که انواع تجهیزات و لوازم کشاورزی جزء انواع کالای وارداتی با قیمت بسیار گزاف بوده، در نتیجه توجه به شیوه درست حمل و نقل آن ها به طوری که سلامت کلی این نوع کالا و اقلام حفظ شود، امری ضروری خواهد بود. از طرفی تنوع لوازم کشاورزی و تجهیزات مربوط به این حوزه نیز بسیار بالا بوده که در انتخاب شیوه مناسب حمل و نقل آن با توجه به نوع و ابعاد این نوع تجهیزات در راستای واردات آن به کشور نیز نیاز به توجه ویژه وجود دارد.

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

اهمیت بیمه در حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

یکی از اساسی ترین فواید بیمه‌ نامه‌ های حمل و نقل بین المللی، اطمینان شرکت وارد کننده از جبران خسارت احتمالی بر محموله خود است. درواقع اگر خسارتی به اقلام و محموله های در حال حمل وارد شود، این موضوع به آسانی قابل بررسی خواهد بود. در نظر داشته باشید، قوانین بیمه حمل و نقل بین المللی کالا به طور معمول در تمام کشور‌ ها یکسان است.

در مجموع تجارت اقلام وارداتی و صادراتی مختلف در مرز های کشور حتی در مسافت های کوتاه نیز می‌تواند خسارات احتمالی را در پی داشته باشد. درصورتی که کالای وارداتی یا صادراتی نیاز به حمل دریایی و هوایی داشته باشد، احتمالا این ریسک های جانبی اهمیت ویژه تری پیدا کنند. شاید خبر های سقوط هواپیما و غرق شدن کشتی با صد ها یا هزاران تن محموله را شنیده اید. در چنین شرایطی، خسارت های وارد شده به شرکت ها غیر قابل تصور خواهد بود. بنابراین هوشمندانه ترین استراتژی برای پیشگیری از خسارت‌ های احتمالی به محموله تان، خرید بیمه حمل بین المللی است.

همان طور که اشاره شده است، انواع تجهیزات و لوازم کشاورزی معمولا گران قیمت هستند. با نظر به این نکته، انتخاب شرکت حمل و نقلی که فرآیند حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی را بیمه کند، برای شرکت های مقصد واردات این تجهیزات مهم خواهد بود. به طور کلی یک شرکت حمل و نقل معتبر بعد از بررسی دقیق نوع تجهیزات کشاورزی، اندازه محموله و از همه مهم تر شیوه حمل و نقل آن (زمینی، دریایی و هوایی) اقدام به اجرایی کردن بیمه حمل محموله مورد نظر می‌ کند. برای کسب اطلاعات دقیق و بیشتری در زمینه بیمه حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی، می‌توانید با کارشناسان شرکت لیان ویسمن ارتباط گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

بیشتر بخوانید: حمل محصولات دارویی

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

روش های متداول حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

در جهت حمل انواع اقلام کالای وارداتی و صادراتی، همواره به روش های موثر، کارآمد و صد البته قابل اعتماد برای حمل و نقل نیاز است.

در مجموع حمل و نقل هر نوع کالای تجاری، شامل ۳ بخش هوایی، دریایی و زمینی خواهد بود. فراموش نکنید شیوه ی ترکیبی نیز از جمله شیوه های موثر در حمل و نقل کالا های تجاری بوده که گاها به روش چند وجهی در حمل و نقل نیز معروف است. با توجه به این نکات در ادامه به بررسی روش های حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی خواهیم پرداخت.

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی به روش دریایی

استفاده از روش حمل و نقل دریایی یا همان کشتی های باری از مهم ترین روش های مرسوم در جهت  حمل محموله هایی از انواع لوازم و تجهیزات کشاورزی با ماهیت وارداتی و یا صادراتی خواهند بود. از آن جا که انواع تجهیزات کشاورزی معمولا اندازه و ابعاد بزرگی دارند و ایمنی بخشی به آن ها در طی فرآیند حمل دریایی نیاز به تجهیزات ویژه است پس استفاده از کشتی های پیشرفته مخصوص باری امری مهم تلقی می شود. هزینه کم در مقایسه با حمل هوایی و ایمنی بالا محموله ها به جهت احتمال بروز حوادث کم به نسبت حمل جاده ای و همچنین پلمپ استاندارد اقلام مورد نظر، از جمله دلایلی است که می توان حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی به روش دریایی را انتخاب کرد.

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی به روش هوایی

از جمله باسرعت ترین روش حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی، استفاده از خطوط هوایی است. انواع شرکت های فعال در خطوط هوایی وجود دارند که احتمال دارد ماهیت‌ های چارتری و حتی تجاری داشته باشند که در زمینه حمل انواع اقلام تجاری چون تجهیزات کشاورزی فعالیت دارند. انتقال سریع و با امنیت بالای انواع کالای وارداتی و صادراتی از مهم‌ترین ویژگی مثبت این روش حمل اقلام تجاری خواهد بود.

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی به روش زمینی

یکی از روش های مرسوم و کارآمد برای حمل و نقل بین المللی انواع محموله های تجاری روش زمینی است. مهم ترین دلیلی که بسیاری از شرکت های تجاری این شیوه را برای حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی انتخاب می‌کند، هزینه  کم آن نسبت به دیگر روش های حمل است. حمل و نقل به شیوه زمینی شامل دو روش ریلی و ترانزیتی خواهد بود. در روش ریلی از قطار های باری مجهز و در روش ترانزیتی از کامیون های ترانزیتی که اغلب پیشرفته ترین تجهیزات حمل بار را دارا هستند، استفاده می‌شود. به یاد داشته باشید، روش حمل زمینی برای اقلامی تجاری که جنبه فاسد شدنی ندارد چون انواع تجهیزات و ماشین آلات صنعتی و کشاورزی بهترین انتخاب خواهند بود. از طرفی اگر مسافت بین مبدا و مقصد محموله کم بوده، انتخاب این روش حمل و نقل، انتخاب اقتصادی تری به نظر می رسد.

بیشتر بخوانید: حمل شیشه و مصنوعات

برآورد نرخ و هزینه حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

یکی از اساسی ترین نکاتی که تجار باید به آن توجه بارزی داشته باشند، هزینه حمل انواع تجهیزات و لوازم کشاورزی است. به طور کلی برآورد این هزینه با توجه به فاکتور های مختلفی چون ارزش و نوع تجهیزات کشاورزی، فاصله مبدا و مقصد، وزن محموله و میزان عوارض گمرکی قابل تعیین خواهد بود.

برای کسب اطلاعات دقیق تر از هزینه های حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی با انواع روش های حمل و نقل دریایی، زمینی و ریلی، می توانید با کارشناسان ما در شرکت لیان ویسمن در ارتباط باشید.

حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

خدمات شرکت لیان ویسمن برای حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی

به طور کلی برای انجام پروسه حمل انواع تجهیزات و لوازم کشاورزی در جهت واردات و صادرات، همواره استفاده از خدمات معتبر ترین شرکت های حمل و نقل  بین المللی مطابق با استاندارد های بروز جهانی ضروری خواهد بود. بدون شک در چند سال اخیر با توجه به تحریم های اعمال شده به کشور، پروسه حمل و به نوعی واردات انواع ماشین آلات صنعتی و کشاورزی با مشکل روبرو شده است. شرکت لیان ویسمن با ایجاد قرداد های سالانه با برترین شرکت های وارد کننده از انواع تجهیزات کشاورزی از کشور های آسیایی و حتی اروپایی، این مشکل از صنایع کشاورزی را رفع نموده است.

عملیات حمل تجهیزات و لوازم کشاورزی، یک پروسه ویژه و تخصصی است. شرکت حمل و نقل بین المللی لیان ویسمن، همواره یکی از شرکت های معتبر بوده که این فرآیند را با مناسب‌ترین  قیمت و بالا ترین سطح امنیت به اتمام می رساند.

سؤالات متداول

انواع تجهیزات و ادوات کشاورزی وارداتی، می توانند شامل ماشین آلات سنگین (کمباین، روتیواتور، بیل صاف کن، کولتیواتور و…) و سبک (انواع لوازم ادوات کوچک کشاورزی) باشند که در بخش کشاورزی استفاده دارند‌.

فرایند حمل انواع بار از شرکت لیان ویسمن با قوانین و مصوبات موجود قابل بیمه شدن خواهد بود که این موضوع شامل حمل انواع تجهیزات کشاورزی نیز می شود.

برای تعیین بهترین روش حمل تجهیزات و ادوات کشاورزی، در نظر گیری مسافت بین مبدا و مقصد، ابعاد و نوع تجهیزات کشاورزی، میزان زمان مورد نظر برای انتقال بار به مقصد و … باید بررسی شود.

به این مقاله امتیاز دهید.