حمل زمینی بار از هند به ایران

تجارت با هند به سبب سرعت بالای رشد اقتصادی برای تمام کشورهای جهان به ویژه کشورهای آسیایی و ایران بسیار مهم است. شواهد و آمار نشان می‌دهد که طی سال‌های آینده هند به یکی از قطب‌های مهم تجارت بین الملل تبدیل می‌شود و به همین دلیل تجار و بازرگانان بسیاری در کشور ما هستند که علاقمند به برقراری ارتباط تجاری با تولیدکنندگان هندی و واردات از این کشور هستند.

اگر شما هم قصد واردات بار از هند را دارید، نخستین اقدامی که باید انجام دهید پیدا کردن یک شرکت حمل و نقل خوشنام و مجرب است که علاوه بر ارایه خدمات متعدد در بالاترین سطح کیفی، بتواند به شما راهنمایی‌های کارشناسانه ارایه دهد و به قول معروف طوری که آب توی دلتان تکان نخورد، بار شما را به مقصد برساند. بهترین و معتبرترین شرکت حمل و نقل، باید با بسته‌بندی اصولی، پیشنهاد بهترین شیوه حمل و نقل، مدیریت مدارک و مستندات برای واردات و ترخیص  و راهنمایی درباره مقررات مربوط به واردات بار از هند به شما در مسیر تجارت کمک کند. همچنین حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران توسط شرکت‌های ترانزیتی باید به وسیله تجهیزات حمل و نقل مدرن انجام شود تا سریع و به‌موقع محموله در مقصد، ترخیص شود.

حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران

حمل بار از هند به ایران به شیوه‌های دریایی، هوایی و زمینی امکان‌پذیر است. بسیاری از تجار به سبب مزایای متعددی که حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران دارد، ترجیح می‌دهند از این شیوه استفاده کنند. یکی از مزایای این روش، مدیریت و کاهش هزینه‌هاست. به این معنا که کامیون‌ها و تریلی‌ها معمولا بار را از شهر مبدا تحویل می‌گیرند و در شهر مقصد تحویل می‌دهند. این در حالی است که امکان تحویل و ترخیص بار در شیوه حمل هوایی فقط در صورتی ممکن است که فرودگاه بین المللی در مبدا و مقصد وجود داشته باشد. بر این مبنا حمل دریایی هم زمانی محقق می‌شود که شهرها مجهز به بنادر باشند.

به همه این موارد هزینه بارگیری، جابجایی از شهر خرید تا شهر ارسال و ذخیره در انبار را هم اضافه کنید. اما برای حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران چنین محدودیتی وجود ندارد. کامیون‌ها می‌توانند در هر شرایط جوی اعزام شوند، خیلی زود بارگیری کنند، در زمان مقتضی محموله را تحویل دهند و حتی از مسیرهای سخت و دشوار هم عبور کنند. اگرچه این شیوه زمان بیشتری نسبت به حمل هوایی بار می‌گیرد، اما به سبب سرعت بیشتر، قیمت کمتر و شرایط منعطف‌تر، بازرگانان و تجار زیادی هستند که ترجیح می‌دهند به حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران بپردازند.

هزینه حمل بار زمینی از هند

هزینه حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله حجم و وزن بار، مسافت مبدا تا مقصد، شرایط نگهداری بار، ابعاد محموله، نوع وسیله نقلیه، نرخ شرکت حمل و نقل و خدمات اضافی تعیین می‌شود.

هر چقدر وزن بار بیشتر و ابعاد آن بزرگ‌تر باشد، طبیعتاً هزینه بیشتری برای حمل و نقل آن اعمال خواهد شد. مسافت شهر مبدا و مقصد نیز در هزینه‌ها تاثیرگذار است. اگر برای حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران نیاز به شرایط خاصی باشد، به عنوان مثال محموله شامل کالای خطرناک و اشتعال زا باشد یا نیاز به گرمایش و سرمایش داشته باشد، تجهیزات بیشتری نیاز است که مخارج بیشتری روی دست صاحب بار خواهد گذاشت.

نرخ شرکت حمل و نقل و ترانزیت نیز ثابت نیست. برخی شرکت‌ها برای جذب مشتری بیشتر قیمت رقابتی اعلام می‌کنند و برخی دیگر برای مشتریان ثابت خود تخفیف در نظر می‌گیرند. با این وجود نباید تنها عامل انتخاب یک شرکت برای حمل و جابجایی محموله، قیمت باشد، زیرا  میزان تجربه، آگاهی و خدماتی که یک مجموعه ارائه می‌دهد نیز بسیار مهم است.

در نهایت باید به خدمات اضافی اشاره کرد. اگر خرید شما در چند شهر مختلف هند قرار دارد، اگر به برچسب گذاری و بسته بندی حرفه‌ای نیاز داشته باشید و با توجه به نوع بیمه، هزینه حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران متفاوت خواهد بود.

توصیه می‌شود پیش از واردات از چند شرکت معتبر ترانزیت کالا ضمن بیان شرایط بار و ویژگی‌های محموله، قیمت‌ها را استعلام کنید و مقداری هزینه بیشتر برای مخارج پیش‌بینی نشده هم در نظر بگیرید.

قوانین حمل بار زمینی از هند به ایران

حمل زمینی از چین به ایران

پیش از اینکه برای واردات از هند اقدام کنید، لیست کالاهایی که مجاز است را حتما بررسی کنید. هند یکی از کشورهای معروف در زمینه وضع قوانین سختگیرانه گمرکی است. بنابراین برای اینکه هنگام  حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران دچار مشکل نشوید بررسی‌های لازم را انجام دهید. مسؤولان هندی هنگام صادرات بررسی دقیق و ریزبینانه‌ای روی مجوزها، اسناد و مدارک شخصی،  نوع مرسوله و قیمت‌ها انجام می‌دهند. به همین دلیل توصیه می‌شود از کارشناسان خبره در عرصه تجارت با هند برای نظارت بر مدارک و مجوزهای خود کمک بگیرید. برخی از شرکت‌های حمل و نقل بین المللی بار، این خدمات را هم به مشتریان خود ارائه می‌دهند.

شما اجازه صادر کردن حیوانات وحشی زنده یا مرده، عاج فیل، شیردان حیوانات و پیه شمع سازی از هند له ایران را ندارید. از طرفی شما در داخل کشور اجازه ترخیص مواد مخدر، حیوان زنده غیر وحشی و نوشیدنی‌های الکلی را نخواهید داشت. در نتیجه پیش از آغاز فرایند تجارت و پرداخت پول این موارد را در نظر بگیرید.

همچنین اگرچه برنج باسماتی هندی یکی از کالاهای اساسی وارداتی از این کشور به ایران است، اما شما باید آخرین قوانین در این باره را بررسی کنید. در برخی از ماه‌های سال به سبب حمایت از تولید داخل واردات برنج از هند و دیگر کشورها ممنوع اعلام می‌شود. شما می‌توانید هر یک از کالاهای زیر را با بررسی جوانب و نیاز بازار داخلی از کشور هند به شیوه حمل و نقل زمینی به ایران وارد کنید:

  • چای
  • ادویه مثل دارچین و فلفل
  • خوراک دام و طیور
  • سبزی و میوه
  • روغن‌های خوراکی مانند روغن آفتابگردان، روغن کانولا، روغن سویا
  • آجیل‌هایی مانند بادام هندی
  • گیاهان دارویی مانند حنای هندی
  • بدلی‌جات
  • لوازم خانگی
  • لوازم آشپزخانه
  • پوشاک و پارچه

مدت زمان حمل بار زمینی از هند

مدت زمان حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران بین 10 تا 15 روز زمان خواهد برد. با توجه به فصول سال و یخ زدگی جاده ممکن است این زمان بیشتر هم شود. این در حالی است که اگر از روش هوایی برای حمل محموله استفاده کنید در شیوه مستقیم بین دو تا سه روز و در شیوه غیر مستقیم حدود 7 روز کاری زمان می‌برد تا بار به مقصد برسد. در شیوه حمل دریایی نیز محموله شما بعد از20 تا 25 روز تحویل داده خواهد شد. با تمام این اوصاف به سبب مزایای متعددی که حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران دارد، بسیاری از بازرگانان این شیوه را انتخاب می‌کنند.

حمل زمینی از چین به ایران

نکات مهم حمل و نقل زمینی از هند به تهران و بندرعباس

یکی از نکات مهمی که هنگام حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران باید در نظر بگیرید، بیمه کردن محموله است. به هر حال امنیت بار بسیار مهم است و امکان وقوع حوادث جاده‌ای همیشه وجود دارد. برای جابجایی بار به شیوه زمینی کامیون‌ها و تریلی‌ها باید از جاده اصلی بین هند و ایران عبور کنند که این جاده از پاکستان و افغانستان عبور می‌کند. برای اینکه در صورت بروز هر مشکلی سرمایه شما از بین نرود، حتما از خدمات بیمه استفاده کنید.

در صورتی که به خدمات بسته‌بندی حرفه‌ای و برچسب گذاری  یا انبار کردن در مبدا و مقصد نیاز دارید، سراغ شرکت‌های حمل و نقلی بروید که چنین خدماتی ارایه می‌دهند. پیش از انتخاب کالا یا محصول برای واردات حتما شرایط بازار داخلی را بسنجید. در بخشی از مقاله اشاره کردیم که در برخی مواقع واردات برنج از هند با ممنوعیت مواجه می‌شود. در برخی موارد هم ممنوعیتی برای ورود برنج هندی وجود ندارد، اما فصل برداشت برنج در شمال کشور نزدیک است و به زودی بازار داخلی از برنج مرغوب ایرانی با قیمت مناسب اشباع می‌شود. در این موارد شما برای بازاریابی و فروش محصولتان با مشکل مواجه خواهید شد.

بنابراین همیشه باید رصد دقیقی از اوضاع بازار داشته باشید و سپس مقدمات حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران را فراهم کنید. چنانچه گمان می‌کنید تحلیلتان از بازار ممکن است درست نباشد، حتما از نظر کارشناسی تجار قدیمی یا مشاوران اقتصادی استفاده کنید.

مراحل واردات و صادرات بار از هند به ایران

هنگامی که نیاز بازار داخلی را شناسایی کردید، باید به دنبال تولیدکنندگان معتبر در هند بگردید. پیدا کردن چنین افرادی به دو طریق ممکن است. یا حضوری به هند بروید و با تولیدکنندگان وارد مذاکره شوید، یا از شرکت‌های تجاری و تاجران قدیمی بخواهید تا منبع محصولات باکیفیت هندی را به شما معرفی کنند.

پس از پیدا کردن تامین کننده محصول یا کالا باید قرارداد ببندید، پیش فاکتور تهیه کنید و نحوه پرداخت مبلغ در ازای محصول را مشخص کنید. زمان تحویل، مقدار بار و مواردی از این دست باید دقیقا در قرارداد درج شود.

اکنون باید به دنبال یک شرکت معتبر برای حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران بگردید. یک شرکت باسابقه را پیدا کنید که علاوه بر اینکه خدمات باکیفیت به شما ارایه دهد، تجهیزات کافی و مدرن در اختیار داشته باشد و بتواند شما را برای اخذ مجوزها و تکمیل مدارک کمک کند.

اکنون باید به جمع‌آوری و تجمیع مدارک بپردازید و مجموزهای لازم را اخذ کنید. همچنین باید عوارض و مالیات ترخیص را بپردازید و مشخص کنید که دقیقا کامیون یا تریلی در چه مقصدی باید بار را به شما تحویل دهد.

شرکت حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران می‌تواند از شهرهای زیر محصولات خریداری شده توسط شما را بارگیری کند و در مقصد مشخص به شما تحویل دهد:

  • کلکته

KOLKATA

  • هالیدا

HALDIA

  • ویزاخپاتنام

VISAKHAPATNAM

  • ویزاگ

VIZAG

  • چنهای

CHENNAI

  • توتیکورین

TUTICORIN

  • کوچین

COCHIN

  • مامبای

MUMBAI

  • نوا شوا

NHAVA SHEVA

  • موندرا

MUNDRA

  • کاندلا

KANDLA

  • احمد آباد

AHMEDABAD

  • حیدر آباد

HEYDARABAD

  • توقلاک آباد

TUGHLAKABAD

  • پونه

PUNE

  • ناگپور

NAGPUR

  • آگرا

AGRA

  • گانپور

KANPUR

  • دهلی

DELHI

  • جایپور

JAIPUR

سخن پایانی

تجارت با کشور هند به گواه تجار و بازرگانان یکی از پرسودترین و موفق‌ترین فعالیت‌های اقتصادی طی دهه گذشته بوده است. به همین دلیل همیشه تقاضای بسیاری برای واردات انواع کالا و محصولات از این کشور به ایران وجود دارد. واردات از هند به هر سه شیوه دریایی، هوایی و زمینی ممکن است، اما بسیاری از تجار حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران را انتخاب می‌کنند زیرا کاهش هزینه‌های جابجایی برایشان حائز اهمیت است. برای اینکه تجربه‌ای موفق از واردات از هند داشته باشید، مهم‌ترین نکته این است که یک شرکت حمل و نقل معتبر و با سابقه پیدا کنید.

بیشتر بخوانید: حمل و نقل زمینی بار از چین به ایران

حمل زمینی از چین به ایران

سوالات متداول

هزینه حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران تحت تاثیر عوامل متعددی از جمله حجم و وزن بار، مسافت مبدا تا مقصد، شرایط نگهداری بار، ابعاد محموله، نوع وسیله نقلیه، نرخ شرکت حمل و نقل و خدمات اضافی تعیین می‌شود.

شما می‌توانید با بررسی جوانب و نیاز بازار داخلی از کشور هند به شیوه حمل و نقل زمینی کالاهایی مانند، چای، ادویه مثل دارچین و فلفل، خوراک دام و طیور ، سبزی و میوه، روغن‌های خوراکی مانند روغن آفتابگردان، روغن کانولا، روغن سویا، آجیل‌هایی مانند بادام هندی، حنای هندی، بدلی‌جات، لوازم خانگی، لوازم آشپزخانه، پوشاک و پارچه را به ایران وارد کنید.

مدت زمان حمل و نقل زمینی بار از هند به ایران بین 10 تا 15 روز زمان خواهد برد. با توجه به فصول سال و یخ زدگی جاده ممکن است این زمان بیشتر هم شود.

واردات حیوانات وحشی، شیردان حیوانات، پیه شمع سازی، مشروبات الکلی، مواد مخدر و در برخی از موارد برنج هندی از هند ممنوع است.

5/5 - (7 امتیاز)

2 پاسخ

  1. سلام و خسته نباشید
    من یه محموله دارم که می خوام از سیستان بلوچستان و اصفهان بفرستم به هند میشه راهنمایی کنید و مدت زمان و هزینه رو بفرمائید؟

    1. سلام و وقت بخیر
      فرم استعلام رو پر کنید لطفا تا تماس بگیریم با شما و یا با شماره های شرکت تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *