واردات و حمل و نقل پنل های خورشیدی

استفاده از انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع تجدیدپذیر در تولید برق، اهمیت بالایی از نظر زیست محیطی و کاهش تولید کربن دارد. پنل های خورشیدی از جمله تجهیزات کاربردی برای تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی الکتریکی هستند. با توجه به این نکته واردات و حمل و نقل پنل های خورشیدی در کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار است که بدون شک شرکت های وارد کننده نیازمند سپری کردن فرآیند های مختلف در حوزه واردات و حمل و نقل بین المللی آن خواهند بود.

پنل های خورشیدی چیست؟

پنل های خورشیدی صفحاتی از جنس سلول های خورشیدی هستند که انرژی خورشیدی یا همان فوتون ها را دریافت و آن ها را به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند. این پنل ها که به عنوان منابع انرژی تجدید پذیر هستند برای  تولید برق در بخش مسکونی، تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

برای اطلاع از استعلام نرخ حمل، با ما در ارتباط باشید.

توضیحاتی درباره نیروگاه خورشیدی

احداث نیروگاه های خورشیدی جهت تولید برق مورد نیاز با انرژی خورشیدی، بدون نگرانی از  مشکلات زیست محیطی امروزه در کشور های توسعه یافته متداول شده است. مقادیر انرژی خورشیدی که در مدت 1.5  ساعت به زمین می‌رسد، قادر است انرژی الکتریکی مصرفی یک سال جهان را تامین کند. در نیروگاه های خورشیدی از طریق پنل‌ های فتوولتائیک (PV) یا همان پنل های خورشیدی،  انرژی خورشیدی متمرکز شده و به نیروی برق تبدیل می‌شوند. انرژی الکتریکی تولید شده به طور همزمان در بخش صنعتی، تجاری و … مصرف می شوند یا در باتری های ذخیره سازی حرارتی به عنوان منبع انرژی الکتریکی ذخیره می شوند.

واردات و حمل و نقل پنل های خورشیدی

واردات و صادرات پنل های خورشیدی

با توجه به اینکه پنل های خورشیدی در ایران تولید نمی شوند، پس واردات و حمل و نقل پنل های خورشیدی از دیگر کشور ها به خصوص چین مورد بحث شرکت های وارد کننده این محصول است. به طور کلی، برای واردات پنل خورشیدی باید مراحل مختلفی طی شود که از جمله آن مراحل، به شرح زیر است:

  1. تحقیق و انتخاب شرکت تولید کننده پنل خورشیدی
  2. بررسی قوانین و مقررات مربوط به واردات پنل های خورشیدی
  3. ارتباط با تامین کننده و بررسی جزئیات فنی، قیمت و شرایط پرداخت پنل خورشیدی
  4. سپری کردن فرآبند های گمرکی
  5. حمل و نقل پنل های خورشیدی از طریق حمل و نقل هوایی یا دریایی

حمل بین المللی پنل های خورشیدی

پس از تکمیل فرآیند خرید پنل خورشیدی از تامین کننده خارجی، شما به عنوان تاجر باید از طریق یک شرکت حمل و نقل بین الملی معتبر، اقدام به وارد کردن پنل‌ های خورشیدی از مبدا به مقصد کنید. همان طور که اشاره کردیم، حمل و نقل پنل های خورشیدی اغلب به شکل هوایی یا دریایی صورت می گیرد.  در کنار اهمیت انتخاب معتبر ترین شرکت های حمل بار بین المللی، خرید بیمه جهت پیشگیری از ضرر های احتمالی در فرایند حمل و نقل بسیار ضروری خواهد بود.

انتخاب شرکت حمل و نقل با عملکرد مطلوب و همسو با استاندارد های جهانی که بتواند پروسه حمل و نقل و ترخیص پنل های خورشیدی را از گمرک به نحو صحیح انجام دهد، برای شما به عنوان تاجر جزو مسائل با‌اهمیت است‌. دقت داشته باشید، هزینه حمل بار و زمان تحویل از جمله موارد دیگری است که در حمل بین الملی پنل خورشیدی باید به آن توجه کنید.

بیشتر بخوانید: تخصیص ارز برای حمل بار بین المللی

مزایای استفاده از پنل های خورشیدی

واردات و حمل و نقل پنل های خورشیدی

استفاده پنل های خورشیدی  مزایای زیادی دارد که از جمله آن‌ها به شرح زیر است:

قابل استفاده در مناطق دور افتاده

با استفاده از پنل های خورشیدی، می توان انرژی الکتریکی مورد نیاز نقاط دور افتاده جهان را که به شبکه های معمولی تامین انرژی دسترسی ندارند، تامین کرد.

کاهش اثرات محیط زیستی

یکی از مزایای مهم پنل های خورشیدی، عدم نیاز آن ها به سوخت برای کارکردشان است که در نتیجه هیچگونه آلودگی و پسماند های مضر برای محیط زیست ایجاد نمی کنند.

تجدید پذیر بودن

انرژی خورشیدی به عنوان یکی از انرژی های تجدیدپذیر است و تا زمانی که خورشید وجود دارد می توان از انرژی آن با صرف هزینه بسیار کم استفاده کرد. این موضوع طبیعتا باعث کاهش هزینه ها برای تولید دیگر انرژی های تجدید ناپذیر خواهد بود.

طول عمر بالا

یکی از مزیت های پنل های خورشیدی که در رابطه با سرمایه ‌گذاری و واردات و حمل و نقل آن ها  از نظر اقتصادی هم مورد توجه بوده، طول عمر بالای آن‌ ها است.  با توجه به نوع و کیفیت پنل ها، طول عمر بین ۲۰ تا ۳۰ سال برای پنل های خورشیدی تخمین زده می‌شود.

بیشتر بخوانید: ثبت سفارش حمل بار

سوالات متداول

بله، تعرفه های گمرکی جهت واردات پنل خورشیدی بر حسب کشور مبدا، نوع و جزئیات فنی پنل ها مشخص می شود.

بله، یکی از مطرح‌ ترین کشور های تولید کننده پنل خورشیدی، کشور چین است که بخشی از تولیدات خود را به کشور های دیگر صادر می کند. ایران از جمله کشور هایی است که از چین  پنل خورشیدی وارد می کند.

بله،  برای واردات پنل خورشیدی از هر کشوری نیاز به دریافت مجوز های رسمی جهت واردات و گواهی منشا خواهید بود.

5/5 - (1 امتیاز)

خدمات

دسته‌ها

آخرین مقالات

آخرین دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *