container ship to india

برای انتقال بار به هند می توان از دو روش دریایی و هوایی استفاده کرد که هزینه حمل دریایی بسیار کمتر است. با این حال ارسال دریایی بار کار چندان آسانی به حساب نمی آید. برای حمل کانتینر به هند مهدی درباره نواع روش‌های ارسال و انواع کانتینرها داشته باشید. در مواردی که حجم بار زیاد است استفاده از روش دریایی گزینه بهتری محسوب می شود. البته، مدت زمان انتقال کالا در این روش طولانی‌تر خواهد بود. باید بدانید که برای انتقال کالاهایی مانند فرآورده های نفتی، مواد معدنی، سیمان و محصولات شیمیایی انتقال دریایی تنها روش صادرات کالا است.

روش های حمل دریایی مستقیم به هند

حمل مستقیم دریایی به این معنی است که کالا بدون نیاز به تغییر مسیر یا تغییر کانتینر از مبدا به مقصد منتقل شوند. در انتقال مستقیم دریایی کالاها عوامل مختلفی مانند نوع و مقدار بار بر انتخاب روش تاثیر می گذارد. بر همین اساس می‌توان انتقال دریایی کالاها و اقلام مختلف را به سه روش حمل فول بار، حمل خرده بار و حمل فله ای تقسیم کرد.

روش حمل FCL یا فول بار

در مواردی که حجم کالای با اقلام صادراتی تنها به اندازه یک کانتینر یا کمی بیشتر از آن باشد استفاده از روش حمل فول بار بهترین گزینه خواهد بود. در چنین روشی باید کل ظرفیت کانتینر را اجاره کنید. اگر حجم کالای شما بیش از ۲۰ متر مکعب است برای انتقال دریایی به هند به سراغ روش FCL بروید. از آنجا که، مالک تمام اقلام صادر شده از این روش تنها یک نفر است برای آن یک پروانه گمرکی صادر خواهد شد.

روش حمل LCL یا خرده بار

این روش حمل کانتینر به هند برای آن دسته از تاجران مناسب است که اقلام صادراتی آنها از یک کانتینر کمتر باشد. ظرفیت کانتینر در این روش به چند بازرگان اجاره داده می شود. در مواردی مانند حمل نمونه بار، صادرات یا واردات جزئی و کسب و کارهای نوپا استفاده از این روش حمل بار مناسب‌تر خواهد بود.

روش break bulk یا حمل فله ای

برای حمل بارهای صنعتی بزرگ مانند گچ، مواد معدنی و سیمان استفاده از این روش مناسب‌تر خواهد بود. در روش فله ای کالاها معمولا به صورت بسته بندی در کارتن، بسته یا کیسه حمل می شوند.

بیشتر بخوانید: حمل کانتینر به چین

روش های حمل دریایی غیرمستقیم به هند

در حمل دریایی غیرمستقیم از یک بندر سوم به عنوان بندر ترانزیت استفاده می شود. بندرهایی که امکان انتقال کالا به صورت مستقیم به ایران وجود ندارد از این تکنیک استفاده خواهد شد. در این روش، به دلیل افزایش زمان انتقال کالا از مبدا به مقصد، هزینه حمل افزایش می یابد.

کانتینر 20 فوت و 40 فوت برای ارسال بار به هند

در انتقال کالا به روش دریایی بیشتر از دو کانتینر ۲۰ و ۴۰ فوت استفاده می شود. در مواردی که حجم کالاها زیاد است با انتخاب کانتینرهای ۴۰ فوت هزینه حمل و نقل کاهش می یابد. اگر در حمل کانتینر به هند از مدل های ۴۰ فوت استفاده کنید از مزایای متعددی مانند عدم آسیب به اقلام صادراتی، تسهیل آمارگیری کالاها، کاهش احتمال سرقت، پرداخت راحت تر عوارض و امکان حمل فله ای محصولات بهره مند می شوید. البته، به دلیل بالا بودن ارتفاع این نوع کانتینر، در کشورهای دارای محدودیت ارتفاع باید هزینه بالاتری بپردازید.

تفاوت اصلی کانتینرهای ۲۰ و ۴۰ فوت در ظرفیت و ابعاد آن است.دسرعت بارگیری و تخلیه کانتینر ۲۰ فوتی در مقایسه با مدل ۴۰ فوت با سرعت بالاتری انجام می شود. تاجران برای حمل اقلام خود باید استفاده از مدل های ۲۰ فوت را در اولویت قرار دهند. این دو محصول از نظر مقاومت در برابر سرقت، اشعه های خورشید و گرد و غبار به هم شباهت دارند.

container ship to india

کراس استافینگ در حمل کانتینر از هند

در مواردی که برای حمل بار به تغییر مسیر کشتیرانی یا تغییر کشتی نیاز باشد از روش کراس استافینگ استفاده می شود. این عملیات علیرغم هزینه بیشتر و زمان بر بودن در مواردی که احتمال ورود مستقیم مشتی از مبدا به مقصد وجود ندارد بهترین گزینه است. در بسیاری از موارد، روش cross stuffing راه حل مناسبی برای کاهش هزینه های حمل و افزایش بهره وری صادرات یا واردات محسوب می شود. بازرگانان ایرانی برای صادرات یا واردات کالاهای تحریمی نیازمند استفاده از این تکنیک برای حمل کانتینر به هند یا ایران هستند. برخی لوازم یدکی خودرو، لوازم الکتریکی مانند لپ تاپ، گوشی هوشمند یا دوربین های حرفه ای، لوازم آرایشی و بهداشتی، برخی لوازم خانگی و مواد غذایی اصلی ترین کالاهای حمل شده به روش کراس استافینگ هستند.

ترانسشیپ در حمل کانتینر از هند

ترانسشیپ کالا به معنی انتقال آن به یک بند واسط و سپس حمل آن به مقصد نهایی است. برای کاهش هزینه حمل کالا یا دور زدن تحریم ها استفاده از این روش مناسب خواهد بود. در مواردی که مسیری مستقیم برای انتقال کالا وجود نداشته باشد نیز این تکنیک شما را نجات می دهد. برای حمل و نقل ترکیبی یا استفاده همزمان از چند تکنیک برای انتقال کالا می توانید از Transshipment استفاده کنید. در این روش برای حمل کانتینر به هند یا سایر کشورها، محموله مورد نظر در بندر مبدا بارگیری می شود. در مرحله دوم، نوبت به تخلیه کانتینر در بندر واسط می رسد. بعد از ان، اقدامات لازم برای انتقال کالا به بندر نهایی انجام می شود. باید بدانید که تنگه هرمز ایران یکی از مناطق کلیدی در ترانسشیپ کالاها به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: حمل دریایی از هند

هزینه حمل بار با کشتی به هند

برای محاسبه هزینه حمل بار با کشتی باید به عوامل مختلفی دقت کنید که در ادامه به آنها اشاره می کنیم:

روش انتقال محموله

در قسمت های قبل اشاره کردیم که می توان برای حمل دریایی کانتینرها از روش مستقیم، غیرمشتقیم، کراس استافینگ و ترانسشیپ اصلی ترین تکنیک های انتقال کالا هستند. علاوه بر این، می توان بارها را به صورت فله ای، فول بار یا خرده بار حمل کرد. با توجه به این موارد باید بگوییم که انتقال کالاهای فول بار یا استفاده از روش ترانسشیپ و cross stuffing در مقایسه با سایر روش های حمل بار هزینه بالاتری دارند.

بررسی کالاها از نظر میزان خسارت

نوع بار عامل مهم دیگری است که در محاسبه هزینه حمل آن اهمیت دارد. اگر از روش حمل کانتینر به هند برای انتقال یکی از اقلام ۹ گانه موجود در کلاس محموله های خطرناک استفاده کنید موظف به پرداخت هزینه بیشتری هستید. اقلام ۹ گانه کالاهای خطرناک عبارتند از: مواد منفجره، گازهای قابل اشتعال یا سمی، مایعات و جامدات قابل اشتعال، محصولاتی که در تماس با رطوبت به ماده ای خطرناک تبدیل می شوند، پراکسیدهای آلی یا مواد اکسیدکننده، مواد عفونی و سمی، مواد خورنده، محصولات رادیواکتیو و مواد دارای خطرات زیست محیطی.

هزینه گمرک و بیمه تکمیلی

تعرفه های گمرک به انواع مختلف قراردادی، مستقل، حمایتی و مالی تقسیم می شوند. در عملیات حمل کانتینر به هند، تمام کالاها به صورت پیش فرض بیمه هستند. در مواردی که ارزش کالا زیاد باشد این بیمه نمی تواند تمام حوادث و خسارت های احتمالی را پوشش دهد. برای جبران چنین خسارت هایی استفاده از بیمه تکمیلی بهترین گزینه است‌.

نوع قرارداد

در نهایت، نوبت به نوع قرارداد حمل کالا می رسد. دو تکنیک FOB و EXW دو نمونه رایج قراردادهای حمل و نقل بین المللی هستند. در قرارداد EXW پرداخت مواردی مانند بیمه، هزینه حمل و مسئولیت بار به عهده خریدار است؛ اما در قرارداد FOB پرداخت این هزینه ها بر عهده مشتری است.

container ship to india

مدت زمان حمل بار از هند با کانتینر

هندوستان از طریق اقیانوس هند، خلیج فارس و دریای عمان به ایران وصل می شود. با توجه به اینکه بارگیری یا تخلیه بار در بندرهای مختلف هند انجام می شود، عملیات حمل کانتینر به هند یا برعکس ممکن است بین ۲۰ تا ۲۵ روز طول بکشد.

خدمات شرکت لیان ویسمن برای حمل کانتینر به هند

شرکت لیان ویسمن خدمات مختلفی برای حمل دریایی کالاها به هند یا واردات اقلام مختلف به ایران انجام می دهد. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه حمل انواع بارهای سنگین، مواد معدنی، فرآورده های نفتی و گازی، مواد غذایی و کالاهای صنعتی است. این شرکت برای تسریع عملیات صادرات و واردات از بنادر اصلی هند (بندر مومبای، کوچی، حیدرآباد، کلکته و چنای) برای تخلیه یا بارگیری استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: حمل هوایی از هند

سوالات متداول

برای انتقال کالا به هند می توان از روش دریایی مستقیم، غیرمستقیم، ترانسشیپ و کراس استافینگ استفاده کرد. بعلاوه، امکان حمل کالا به صورت فول بار، فله و خرده بار وجود دارد.

نوع قرارداد، حجم محموله، نوع کانتینر، روش حمل، هزینه گمرک، بیمه تکمیلی و زمان انتقال مهمترین عوامل در این عملیات هستند.

بندر چنای، کلکته، حیدرآباد، مومبای و کوچی بنادر اصلی هند برای انتقال کالا به ایران به حساب می آیند.

5/5 - (1 امتیاز)

2 پاسخ

    1. سلام وقت بخیر
      لطفا تماس بگیرید تا شرایط بار و مبدا رو بدونیم تا دقیقتر راهنمایی کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *